Зареждане

Бивш UFC шампион намекна за завръщане на Брок Леснар в UFC 300

Бивш UFC шампион намекна за завръщане на Брок Леснар в UFC 300
Публикувано на: Януари 10, 2024 в 19:00 ч
Феновете все още нетърпеливо чакат новини относно главното събитие за UFC 300, а бившият шампион в средна категория Майкъл Биспинг предположи, че неочакван мач може да оглави дългоочакваната карта.

Планирано да се проведе в T-Mobile Arena в Лас Вегас на 13 април, UFC 300 в момента има четири потвърдени двубоя, но има още какво да се желае за такова емблематично събитие.

Неотдавнашното добавяне на бившия крал в лека категория Чарлз Оливейра срещу Армен Царукян беше огромно допълнение към картата, а сега Биспинг предположи, че UFC 300 може да бъде идеалното събитие за Брок Леснар да се завърне.

„UFC 300, ще видим ли Брок Ленсар отново там?“ Биспинг попита в канала си в YouTube."Звучи глупаво, нали? Той е на 46 години... Той си замина отдавна, но познайте какво? Когато има милиони долари на масата, хората ще дойдат и ще се бият... И хората биха се радвали да видят Брок Леснар да влезе отново в клетката.“

Една от най-големите звезди в историята на UFC, Леснар оглави UFC 100 срещу Франк Мир и се завърна в октагона след почти пет години, за да се изправи срещу Марк Хънт на UFC 200 през 2016 г.


Биспинг признава, че е малко вероятно Леснар да се върне отново в UFC след поредното продължително прекъсване, но „The Count“ също вярва, че мачът между бившия шампион в тежка категория и настоящ временен носител на титлата Том Аспинал е точно типът главно събитие, което феновете очакват от UFC 300.

„Можете ли да си представите Брок Леснар срещу Том Спинал като главно събитие на UFC 300? Може би говори фенът в мен, може би това е само пожелателно мислене. Но Том Аспинал срещу Брок Леснар, това би било просто невероятно. И това е нещото, което мисля, че UFC ще се опита да направи.”

В момента Аспинал провежда кампания за битка с Джон Джоунс, за да се опита да обедини поясите в тежка категория на UFC. Аспинал постигна най-голямата победа в кариерата си на UFC 295, когато нокаутира Сергей Павлович, за да спечели временната титла в тежка категория на промоцията.

Мачът с Леснар може да е една от малкото битки, които биха могли да изкушат Аспинал да отложи преследването на двубоя с Джоунс, докато последният се възстанови от контузия, но като се има предвид, че завръщането на Леснар изглежда малко вероятно, феновете ще трябва да продължат да чакат търпеливо новини за главното събитие на UFC 300.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес