Зареждане

Бивш UFC боец пребил и изнасилил бременната си приятелка

Бивш UFC боец пребил и изнасилил бременната си приятелка
Публикувано на: Юни 16, 2024 в 02:00 ч
Ричард Крънкилтън, бивш професионален ММА боец, е арестуван в четвъртък сутринта в Еджуотър, Флорида. Той е обвинен в побой и изнасилване на бременната си приятелка. Полицията в Еджуотър каза, че приятелката на Крънкилтън, която е бременна в третия месец, им се е обадила в четвъртък и е казала, че Крънкилтън я е набил, докато си събирала багажа, за да го напусне.

Полицаите са забелязали натъртване на лявата ръка и гърба на жената, се казва в доклада. Жената също съобщила, че Крънкилтън е правил секс с нея против волята й, се отбелязва в доклада за ареста. 44-годишният мъж е арестуван в 2:24 ч. сутринта в четвъртък в дома си на улица Магнолия и го обвини в побой и изнасилване над бременната жена.

Ричард беше освободен в четвъртък вечерта от затвора на окръг Волусия, където го държаха под гаранция от 5000 долара. Крънкилтън прекарва по-голямата част от професионалната си ММА кариера, биейки се за вече несъществуващата World Extreme Cagefighting (WEC). Той имаше една битка в UFC през 2003 г., която загуби от от Хермес Франка.

Рекордът на Крънкилтън в ММА е 19-4. Последният му двубой се проведе през декември 2013 година. В тази битка той загуби от Ахмед Алиев с нокаут за 75 секунди.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес