Зареждане

Бивш шампион на UFC събира пари за операция

Бивш шампион на UFC събира пари за операция
Публикувано на: Юни 7, 2020 в 08:00 ч
Преди няколко дни бившият шампион в тежка категория на UFC, Тим Силвия проплака в социалните мрежи, заради това че от UFC му отказали помощ за лечение. 44-годишния американец има проблем с винтовете, които бяха поставени в счупената му ръка преди години. Преди 16 години Силвия се изправи срещу Франк Мир, който му счупи ръката 50 секунди от началото на боя.

Вижте още - UFC отказаха помощ за лечение на Тим Силвия​​​

Тогава организацията платиха за операцията на Силвия и той вярвал, че отново ще му помогнат, но бил в дълбока заблуда. От UFC го уведомили, че не е техен проблем и му отказали финансова помощ. Така годеницата на Сивлия стартирала кампания в GoFundMe и за няколко дни събраха близо 14 000 долара, като главната цел е 20 000 долара. Ето какво коментира Тим по темата с операцията, която му е нужна:


Трудно е да правя кампания в GoFundMe, защото имам блидо 14 000 долара в банката. След операцията обаче ще остана без пари. Имам сметки, ипотеки и плащания за кола, а също имам син. Това е ситуацията, в която се намираме. Не мога да се отблагодаря на феновете, които ми пращат пари. UFC щяха да платят, ако беше за Чък Лидел. 

Видяхме, че го направиха за Мат Хюз, покриха разходите по неговата операция. Това беше страхотно, защото той го заслужава. Не знам защо не го направиха и за мен. Какво са 10-15 хиляди за UFC в момента ? Те струват 4 милиарда. Дейна харчи по 10 хиляди за глупости и дава 10 хиляди в бакшиши. Не знам точно какви са сумите, които харчат по нуди барове. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес