Зареждане

Бивш еротичен модел срещу Instagram звезда в ММА бой

Бивш еротичен модел срещу Instagram звезда в ММА бой
Публикувано на: Януари 15, 2022 в 15:00 ч
Наскоро руската организация Epic Fighting Championship проведе поредната си галавечер. Бойната карта съдържаше доста интересни битки, като една от тях противопостави двата пола. Блогърката Саша Мамаха премери сили с Александър Пистолетов, който е порнозвезда. Жената успя да го победи с решение, а преди това фен се опита да прекрати биктата и нахлу в клетката.

Вижте още - Фен нахлу в клетката, за да спре бой между мъж и жена

И ако тази битка ви се струва фрийк шоу, то главната среща за събитието не отстъпваше. Бившия еротичен модел Елена Беркова премери сили със звездата от Instagram Иришка Чики Пики. Двете си нямаха идея какво правят в клетката, но пък Иришка беше доста надъхана и не спря да замахва в търсене на точен удар.

Чистите удари от двете страни липсваха и след 30 секунди трагедия в стойка Беркова събори Чики Пики на земята. Иришка тръгна да се изправя, но Беркова й взе гърба и я заключи. Еротичния модел накара своята съперничка да се предаде, а Иришка не беше доволна и след края на срещата изрита Елена в стомаха. Ето видео от този дуел, който рядко може да видим:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес