Зареждане

Бивш боец на UFC и BKFC почина на 33 години

Бивш боец на UFC и BKFC почина на 33 години
Публикувано на: Май 21, 2024 в 00:00 ч
Бившият боец на UFC и BKFC Джийн Ерера почина. 33-годишният Ерера загина при катастрофа с мотоциклет в събота в Тампа, Флорида, след като удари задната част на Jeep Grand Cherokee.

Въпреки че говорител на магистралния патрул във Флорида не обяви името на водача на мотоциклета, неговото описание се потвърждава от множество съобщения в социалните медии, включително публикации от хора, които казаха, че са членове на семейството на Ерера. BKFC, най-новата промоция на Ерера за бойни спортове, обяви смъртта му в неделя.

Патрулът на магистралата във Флорида потвърди пред MMA Junkie, че шофьорът се е движил с „висока скорост“ и е бил изхвърлен „няколкостотин фута“, преди мотоциклетът да избухне в пламъци. Ерера беше обявен за мъртъв на място. Семейството му стартира GoFundMe за подпомагане на разходите за погребение.

Ерера оставя след себе си 16-годишен син, бременна приятелка, своите родители, братята и сестрите си. По прякор „La Pulga“ или „Бълхата“ на английски, Ерера беше колумбийски американец. Той започва професионалната си ММА кариера през 2011 г. и достига до UFC през 2015 година.

Той записа 1 победа и 3 загуби в UFC, след което беше освободен. През 2018 г. Ерера се завърна към битките в лигата ACB, където отбеляза бърза победа със събмишън над Дарън Мима. Той не се би до 2021 г., когато подписа с BKFC. Той победи Абдиел Васкес с технически нокаут в дебюта си.

Тази победа го подготви за първото му главно събитие на BKFC, което той загуби от Реджи Барнет с единодушно съдийско решение. Да почива в мир!!!




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес