Зареждане

Битка между Хабиб и Фъргюсън никога няма да има

Битка между Хабиб и Фъргюсън никога няма да има
Публикувано на: Април 25, 2020 в 09:24 ч
Битката между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън пропадна вече цели 5 пъти през последните години и техния колега Чарлз Оливейра вярва, че това е край на сагата между двамата най-добри в лека категория. “The Eagle” и “El Cucuy” трябваше да се бият на UFC 249 на 18-ти април, но шампиона се оттегли, след като заседна в Русия заради ограниченията с коронавируса.

Между 2015 и 2018 година цели 4 срещи между тях пропадаха и явно това ще е края на тяхното съперничество, което така и не се реши в клетката. Сега UFC ще изправят Фъргюсън срещу Джъстин Гейджи и не са малки шансовете Тони да загуби и никога повече да няма организиране на битка между него и Хабиб. Ето какво е мнението на “do Bronx”, който уверено крачи към шампионска среща:


Мисля, че битка между Хабиб и Фъргюсън никога няма да има. Винаги нещо се случва и някой е наранен. Този път беше това с коронавируса. Тони се намира в много добър момент от своя живот и побеждава всички със своя уникален стил. Мисля, че битката ще бъде тежка за Гейджи, защото Фъргюсън се готвеше за битка с шампион, а в тази среща може да спечели титлата. 

Тони е тренирал, както никога досега, а Гейджи дори не се готвеше за битка. Знаем, че той има тежки ръце, но всичко може да се случи. Мисля, че Фъргюсън ще го победи. От доста време искам битка с Макгрегър, но ще видим какво ще стане. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес