Зареждане

Биспинг не дава никакви шансове на Стърлинг срещу Ян

Биспинг не дава никакви шансове на Стърлинг срещу Ян
Публикувано на: Април 6, 2022 в 00:00 ч
Ветеранът Майкъл Биспинг смята, че ще е тежка вече за Алджамейн Стърлинг, когато излезе срещу Пьотр Ян в UFC 273, особено ако не успее да свали опонента си на земята.

Стърлинг е шампион в категория петел и му предстои реванш с временния шампион Ян този уикенд в подглавното събитие на UFC 273.

При първата им битка през март 2021-ва, Ян нанесе непозволен удар на Стърлинг и това доведе до дисквалификация и така той загуби титлата си, която отиде в ръцете на американеца. Но допреди тази случка битката бе изцяло в полза на Ян, който успя да нанесе един нокдаун и седем събаряния.

Според Биспинг, Стърлинг трябва да пренесе двубоя на земята, за да има някакви шансове срещу Ян.

"Мисля, че Пьотр Ян ще излезе и ще доминира в цялата битка," споделя Биспинг. "Мисля, че Алджо може и да има някакъв малък шанс за успех в началото, но когато Пьотр започне да нанася удари, мисля че това ще срине психиката на Алджамейн. Ще стане същото като в първата им битка. Ще се досети, че Ян е по-добър от него.

Алджо трябва да се опита да го свали на земята. Ако не успее, ще е принуден да играе в стойка с него. А ако играе в стойка с него, ще бъде нокаутиран."


Биспинг смята, че Стърлинг трябва да промени старетгията си, която използва в първата им битка и да наблегне повече на борбата още от самото начало.

"Той ще има доста по-различен подход, защото в първата им битка така и не намери отговор на атаките на Ян. Той беше доминиран във всички позиции и неслучайно беше на колене - защото го биха навсякъде в Октагона.

Мисля, че Алджамейн трябва да се бори този път. Има голям залог в тази среща за него. Не само шампионската титла, но и да си върне уважението, защото много хора го подиграваха заради начина, по който взе първата среща."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес