Зареждане

Биспинг: Макгрегър трябва да се бие с Диас в завръщането си

Биспинг: Макгрегър трябва да се бие с Диас в завръщането си
Публикувано на: Септември 7, 2021 в 07:45 ч
Майкъл Биспинг вярва, че Конър Макгрегър трябва да се бие с Нейт Диас при завръщането си в UFC. В момента голямата звезда на UFC се възстановява след счупването на крака си. "The Notorious" ще изпрати тежка година, в която два пъти загуби от Дъстин Порие.

През юли Конър беше доминиран от Порие и в края на първия рунд си счупи крака. Макгрегър не успя да продължи и това доведе до нова загуба. Конър печели само 1 от последните си 5 битки в бойните спортове. Той обаче няма да се предава и планира завръщане в средата на 2022 година.

Макгрегър иска нов опит срещу Порие, но Биспинг смята, че Конър първо трябва да намери себе си. Ето какво сподели Майкъл в своя подкаст:

Да се надяваме, че ще видим тази трилогия. Не съм сигурен, че Конър Макгрегър иска да се завърне след това, което стана в последните месеци. 

Ако той обаче иска да се бие, то тогава трябва да намери себе си и подходящ за него е Нейт Диас. Ако Конър успее да бие Диас, тогава нека направи 4-та битка с Дъстин Порие. 

Четвърта битка между тях ще е огромна. Ако аз бях мениджър на Макгрегър, тогава щях да му кажа да приеме битка за загрявка. 

Кой трябва да е следващ за Макгрегър ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес