Зареждане

Биспинг: Люк Рокхолд заслужава повече уважение

Биспинг: Люк Рокхолд заслужава повече уважение
Публикувано на: Октомври 16, 2021 в 02:00 ч
Членът на залата на славата на UFC Майкъл Биспинг се застъпи за своя бивш враг Люк Рокхолд. В последните дни Люк е жертва на критики, защото се оттегли от битката си с Шон Стрикланд. Двамата трябваше да се бият в средна категория в началото на ноември в Ню Йорк.

Рокхолд е бивш шампион на UFC и щеше да влезе в клетката за първи път от 2 години. Той е в серия от загуби, но беше запален да се върне в играта за титлата. В миналото видяхме две битки между Рокхолд и Биспинг.

Двамата бяха големи врагове и през 2014 година Люк успя да събмитне Биспинг. Две години по-късно Биспинг нокаутира Рокхолд и спечели титлата в категорията. Към днешна дата Биспинг вече е в пенсия и в добри отношения с Рокхолд.

Ето какво сподели Майкъл по адрес на Рокхолд:

Наистина очаквах с нетърпение този двубой между Стрикланд и Рокхолд. Не знам кой би спечелил тази битка. Ако питате мен, то щях да сложа парите си на Люк, защото той беше запален. Рокхолд иска да бъде отново шампион и иска да си върне това уважение. 

Много хора, дори фенове и други бойци, не отдават на Люк уважението, което той заслужава. Той определено заслужава уважение на 100%. Понякога казва глупави неща, но човекът е страхотен боец. Рокхолд е сила в клетката. 

Заслужава ли Рокхолд повече уважение ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес