Зареждане

Биспинг: Дилдо Денис е разорената версия на Конър Макгрегър

Биспинг: Дилдо Денис е разорената версия на Конър Макгрегър
Публикувано на: Октомври 2, 2021 в 02:00 ч
Бившият шампион на UFC и член на залата на славата Майкъл Биспинг съсипа Дилън Денис. Двамата не се обичат много и често се обиждат из социалните мрежи. Денис определено е дразнещ тип, който има повече схватки в социалните мрежи, отколкото в клетката.

Дилън дебютира в ММА преди 3 години и спечели първите си две битки в клетката. Наскоро се появиха клипове, които показват как охранител кара Денис да се предаде, след като го заключва на земята. В друго видео от същата нощ видяхме как полицаи арестуват Денис.

"El Jefe" е треньор на Конър Макгрегър и близък негов приятел. Той прави всичко, за да копира своя другар и понякога това кара Денис да изглежда нелепо. Преди няколко дни Биспинг реши да коментира Денис и каза следното по негов адрес:

Боже, не мога да повярвам, че говоря за Дилън Денис, когото наричам Дилдо Денис. Това е малко незряло, но му стои идеално. Той е петно върху ММА и не бих му отдал време, но ако следите ММА, тогава знаете, че той някак прониква в периферията на ММА. 

Този човек почти никога не се бие. Мисля, че има две битки в Bellator. Денис е най-известен с това, че е най-върл фен в култа на Конър Макгрегър. Той е треньор по джиу джицу. Явно е добър в това, но има и много загуби в този свят. Дилън копира всичко от Макгрегър. 

Денис е един много, много, много беден Конър Макгрегър. Той е разорената версия на Макгрегър. Денис е Макгрегър, загубил всички свои пари.

Прав ли е Биспинг ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес