Зареждане

Биспинг: Адесаня е прекалено бърз за Перейра

Биспинг: Адесаня е прекалено бърз за Перейра
Публикувано на: Ноември 10, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC и настоящ коментатор, британецът Майкъл Биспинг говори за очакваната битка за титлата в средна категория (до 84 кг) между Израел Адесаня и Алекс Перейра.

Двамата оглавяват събитието UFC 281, което ще се проведе този уикенд в Ню Йорк (САЩ). Перейра вече записа 2 победи над Адесаня, но по правилата на кикбокса в GLORY. Това се случи преди няколко години, като една от победите беше с нокаут.

Сега обаче спортът е различен, както и опитът на двамата в клетката. Биспинг вярва, че Адесаня ще спечели, защото е много по-бърз.

„Ако Перейра има предимство със своя нокаутиращ удар, тогава съм готов да заложа последния си долар на това, че Адесаня ще бъде по-бърз. А скоростта елиминира единичен нокаутиращ удар.

В допълнение, Адесаня е добър в контрола на дистанцията. Той сменя позициите, като в същото време ефективността му не пада. Той може да се движи напред, да отстъпва и да нанася удари от всяка позиция. 

Противниците му не предполагат как ще започне атаката. Вижте, той е твърде бърз", каза Биспинг в епизод на канала си в YouTube.

Каква е вашата прогноза ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес