Зареждане

Би Джей Пен едвам оцелял в басейн с изкуствени вълни

Би Джей Пен едвам оцелял в басейн с изкуствени вълни
Публикувано на: Август 3, 2021 в 07:47 ч
ММА легендата Би Джей Пен е бил близо до смъртта преди година. 42-годишния хаваец отишъл да сърфира в басейн с изкуствени вълни. Той обаче си нямал представа какво ще му се случи в този басейн.

Бившия шампион в две различни категории на UFC попаднал в машинното отделение на басейна с вълни и едвам оцелял. Члена на залата на славата на UFC реши да разкаже тази история в социалните мрежи и да покаже снимки. Той не пожела да разкрие името на водния парк и няма да ги съди.

Пен е с рекорд 19-14-2 в ММА и е в серия от 7 поредни загуби. За последно той беше победен с решение от Клей Гуида през май 2019 година. Би Джей започна да се бие по улиците в Хаваи и това накара Дeйна Уайт да го уволни от UFC. Eто какво написа легендата за страшния инцидент:

Миналата година, когато бях всмукан в машинното отделение на басейн с изкуствени вълни, си мислех, че ще умра. Постоянно си мислех „не умирай заради децата си.“ Сърфирах около час и опашката с хора започна да става все по - дълга. Седях до собственика на басейна до стената, откъдето идват вълните. 

Първата вълна, която пускат е калпава и тя подготвя всички за следващата вълна. Глупавата вълна се върна и тъй като бях толкова близо до стената, вълната ме погълна и избута мен и дъската ми за сърф под огромна циментова стена. 

Спомням си, че имах чувството, че съм засмукан в тръба и в този момент се уплаших. В крайна сметка ме избута в голяма тъмна циментова стая, която се пълни с вода, за да избута следващата вълна за басейна. Чувствах се като във филма SAW или Final destination. 

Стаята щеше да се напълни с вода до върха и аз задържах дъха си и след това изтласкваше водата, за да направи вълната, а вътре беше наистина грубо. Блъсках се в тази стая и раните ми хванаха инфекция. Получих инфекция на синусите и няколко фрактури на лицето. Три седмици бях на антибиотици. 

Докато бях в машинното отделение на басейна с вълни, знаех, че един от приятелите ми от големия остров е легендарен сърфист и знаех, че той ще дойде да ме спаси, така че останах спокоен. Успях да оцелея. Името на хората и водния парк няма да казвам. 

Може би аз бях първият човек в историята, който беше всмукан в машинното отделение на басейн с вълни, докато той работи. Ако цял живот не се бях бил с корави бойци, тогава може би щях да изпадна в паника, но това беше просто още един ден в офиса.

Ето снимки след инцидента:
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес