Зареждане

Бенейл Дариуш залага на Макгрегър в битката с Чандлър

Бенейл Дариуш залага на Макгрегър в битката с Чандлър
Публикувано на: Юни 2, 2023 в 01:00 ч
Иранско-американският ММА боец Бенейл Дариуш реши да прогнозира битката между Майкъл Чандлър и Конър Макгрегър.

В момента двамата са треньори в риалити шоуто The Ultimate Fighter и трябва да се изправят един срещу друг в края на сезона. Очаква се двубоят да се състои в края на годината. Локацията все още не е ясна, но Дейна Уайт загатна за Ню Йорк и Лас Вегас.

Битката между Конър и Чандлър се чака с голям интерес. Феновете са раздвоени и не знаят кой от двамата да изберат. Едни дават предимство на Конър, а други на Чандлър. Дариуш анализира битката и сподели, че към момента залага на Макгрегър.

.„Майкъл Чандлър има инструментите да спечели битката, но просто не знам дали ще ги използва. Ако излезе и се опита да се бие, както се би в последните три битки, тогава мисля, че ще загуби. 

Но ако той действа умно, използвайки борба, тейкдауни, тогава мисля, че битката може да се окаже страхотна за него. В такъв случай мисля, че той определено може да спечели тази битка. 

В момента бих заложил на Конър, просто защото наистина смятам, че ударът му е добре позициониран. Неговите контра удари са много добри.”, каза Дариуш в интервю за MMAJunkie.

Вие на кой от двамата ще заложите в тази битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес