Зареждане

Бенейл Дариуш и Чарлз Оливейра ще се бият на UFC 289 в Канада

Бенейл Дариуш и Чарлз Оливейра ще се бият на UFC 289 в Канада
Публикувано на: Април 18, 2023 в 00:00 ч
Бенейл Дариуш обяви, че битката му с бившия шампион в лека категория  Чарлз Оливейра има нова дата.

Двамата ще бъдат подглавна битка на събитието UFC 289, което ще се проведе на 10-ти юни в Канада. Припомняме, че двубоят между Оливейра и Дариуш първоначално беше планиран за турнира UFC 288, който ще се проведе на 7 май, но бразилецът се оттегли поради контузия.

„Струва ми се, че той не беше твърде концентриран и мотивиран. И ето, че започвате тренировъчен лагер, не сте фокусирани, не сте мотивирани и опитвате всичко възможно да наваксате. 

По този начин вероятността от нараняване се увеличава. Това е, което си мислех. Мотивацията играе голяма роля за бойците. Ако няма мотивация, тогава е трудно да се стигне до битката. 

UFC иска да отложи двубоя за 10-ти юни. Вижте, човекът се оттегли. Искам да се бия за титлата. Беше ми обещано, вдигнаха и таксите. UFC постигна споразумение.”, каза Дариуш в канала на The Schmo.

Дариуш победи поляка Матеуш Гамро с единодушно съдийско решение на UFC 280 през октомври 2022 година. В същата галавечер Оливейра загуби Ислам Махачев.

Дариуш е с рекорд 22-4-1 в ММА и е в серия от 8 поредни победи. Той няма загуба от 5 години насам. Бенейл приключва 13 от срещите си, а всяка една от загубите му идва след приключване.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес