Зареждане

Бенеил Дариуш: Ще бъда по-луд от Тони Фъргюсън

Бенеил Дариуш: Ще бъда по-луд от Тони Фъргюсън
Публикувано на: Април 30, 2021 в 16:00 ч
Бенеил Дариуш е готов за битката си с Тони Фъргюсън. Двамата ще се бият в лека категория на UFC 262, което ще се проведе след 2 седмици в Тексас. Залата ще бъде пълна с фенове, а това ще е мотивация за бойците. Дариуш е в серия от 6 поредни победи, в които спечели 4 бонуса.

Той е готов да бъде по-луд от Фъргюсън в клетката и вярва, че победата ще го приближи до титлата. "El Cucuy" е в серия от 2 поредни загуби и направи много промени. Победата за него е задължителна, защото нова загуба ще го приближи до изхода в организацията.

Очаква ни една интересна битка, в която Бенеил е готов за всичко. Ето какво сподели Дариуш пред ESPN:

Всяка битка, която правиш е най-важна в кариерата ти. Тони Фъргюсън е номер 1 или номер 2 в листата с най-добрите в историята на лека категория. Той не стана безспорен шампион, но вижте кои бойци победи. Тази битка е специален момент. Фъргюсън е страхотен боец. Нямам търпение за битката ни. 

Нямам план за тази битка, защото Тони е непредвидим. Ще се наслаждавам на битката. Това е моята цел и не знам дали ще се случи. Ако Тони започне да опитва удари със завъртане, тогава и аз ще го направя. Ще е забавно. Ако Тони полудее, тогава ще стана по-луд от него. 

Ако иска да се надиграваме с граплинг, тогава ще съм по-добър. Готов съм и за битка в стойка. Ако пробва атрактивни неща, тогава и аз ще опитам. Такава трябва да ти е психическата нагласа в битка с Фъргюсън. 

Скъсах си задника от работа. Ако успея да победя по доминантен начин, тогава има някакъв шанс да получа битка за титлата. Искам да се бия и да пребивам хората. 

Кой ще спечели битката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес