Зареждане

Бенеил Дариуш се зариче да 'пречупи' Арман Царукян: Ще направим шоу

Бенеил Дариуш се зариче да 'пречупи' Арман Царукян: Ще направим шоу
Публикувано на: Ноември 29, 2023 в 20:00 ч
Бенеил Дариуш е готов за първото си главно събитие в UFC.

Дариуш ще се влезе в октагона за 23-ти път в събота в UFC Остин срещу Арман Царукян и за първи път ще бъде в главното събитие.

Бенеил Дариуш идва след загуба с нокаут в първия рунд от Чарлз Оливейра през юни и след тази загуба той знаеше, че ще се бие още веднъж тази година."Трябваше да се уверя, че нямам никакви наранявания или проблеми с главата. Върнах се към тренировките доста бързо, но не се побърках в началото... Да, бях казал на UFC края на годината", каза Дариуш.

След като Дариуш вече знаеше, че ще се бие отново, той не беше сигурен срещу кого ще бъде. Надяваше се да се бие с Дъстин Поарие, но е бил развълнуван, когато получи покана да се изправи срещу Арман Царукян на UFC Austin.

"Той беше един от вариантите, другият вариант беше някой като Дъстин Поарие... Той просто е наистина впечатляващ боец, млад е, става все по-добър, а преди да се пенсионирам, искам да съм сигурен, че ще се бия с най-добрите момчета в света", каза Дариуш.

Бенеил Дариуш не само е развълнуван да се бие с един от най-добрите бойци в света в лицето на Арман Царукян, но и казва, че това, че е главното събитие, допринася малко за това.

Въпреки че това е първото му главно събитие, Дариуш казва, че винаги е тренирал за пет рунда, така че има пълна увереност в кардиото си.

"Да, предполагам. В същото време смятам, че това е привилегия, толкова е подредена, толкова е велика картата", каза Дариуш. "Да съм начело, смятам, че е привилегия и съм благодарен за това... Винаги съм правил спаринги в продължение на пет рунда, дори и да ставаше дума за трирундов бой. Единственото нещо е, че правя малко повече бягане."

Излизайки на битка в UFC Остин, Бенил Дариуш е аутсайдер, но той не обръща внимание на това.

Вместо това Дариуш вярва, че разполага с всички инструменти, за да пречупи Арман Царукян и в крайна сметка да постигне победа със спиране.

"Мисля, че той ще иска да играе повече на земя, мисля, че е уверен в себе си и ще иска и да се пробва в стойка. Ще иска да ме тества навсякъде... Той е много издръжлив, така че трябва да го сломя във всички аспекти и бавно да го изтощя и да мога да го довърша", каза Дариуш.

Ако Бенеил Дариуш получи победа със спиране над Арман Царукян, той не е сигурен какво следва. Но знае, че тази битка е от решаващо значение, ако иска да остане в борбата за титлата.

"Не знам. Наистина е трудно с оглед на това какъв е пейзажът в категорията", заключи Дариуш. "Не се замислям, ще изляза и ще направя шоу. Целта очевидно е финиш и се надявам това да се случи".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес