Зареждане

Ben Askren: Трябва да победя Demian Maia, защото иначе съм в беда

Ben Askren: Трябва да победя Demian Maia, защото иначе съм в беда
Публикувано на: Октомври 18, 2019 в 00:00 ч
Ben Askren (19-1 MMA, 1-1 UFC)  ще мие срама от загубата, която допусна за 5 секудни срещу Jorge Masvidal през юли. "Funky" беше непобеден в клетката, но една грешка му коства серията от 19 поредни победи в ММА. Той ще се бие срещу Demian Maia (27-9 MMA, 21-9 UFC) на 26-ти октомври в Сингапур и признава, че победата е от голямо значение за него.

Askren е бивш шампион на ONE и Bellator и се надяваше да стане шампион и в UFC, но удари на камък. Той все пак ще има шанс да се изкачи в ранглистата, но трябва да победи бразилеца. Ben знае, че битката е важна и ще даде всичко от себе си, за да я постигне, защото иначе ще е в беда:


Тази битка е огромна. Трябва да победя, защото иначе съм в беда. Ако загубя, то това ще ме срине сериозно в ранглистата. Всъщност е смешно, защото аз дълго време следя Demian. Изучавах го преди битката с Tyron и дори опитвах да го имитирам, за да помагам в подготовката на Woodley. 

В крайна сметка той успя да спре 27 опити за събаряния и явно съм свършил добра работа. Уважавам много Demian. Той губи 3 пъти в последните си битки, но тези загуби са от Colby, ‘Marty’ (Usman) и Tyron. И тримата са добри борци. Вижда се, че той се затруднява срещу добри борци. 

От друга страна Maia успява да наложи волята си срещу останалите бойци. Готов съм за доста позиции в тази битка. Мисля, че ще успея да го сваля и да доминирам. Не знам дали ще получа шанс за титлата. 

Мисля, че победа над Demian Maia ще ме върне там, където бях преди загубата. След победа над него ще трябва да предизвикам боец от топа на категорията и след още една победа ще се бия за титлата. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес