Зареждане

Ben Askren: От UFC ми казаха да напусна Bellator

Ben Askren: От UFC ми казаха да напусна Bellator
Публикувано на: Януари 23, 2018 в 12:00 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
С години Ben Askren твърдеше, че е номер 1 в света, но нямаше шанса да се докаже, като се изправи срещу най-добрите в UFC. Той напуска Bellator, за да получи оферта от UFC, но оферта на му е отправяна. Той подписва с азиатската органи ONE FC и завършва кариерата си там.

Наскоро той сподели интересни неща от кариерата си, и също как UFC го подлъгват да напусне Bellator:
 
Бях 12-0 последния му мач беше срещу Koreshkov на 30 Юли. Добре го набих, след двубоя бях към края на договора си, от UFC се свързаха с мен и казаха, ще ти пратим оферта но трябва да се махнеш от Bellator. Обадих се на Bjorn Rebney и казах: Хей Bjorn няма да преподописвам, искам да се махна. Имаше слухове, че хората не ме искат, но това са лъжи.

Всеки ден повтарях да ме пуснат и че искам да се махна. Аз бях номер 7 в света, 12-0  Dana повтаряше искаме Askren, и един ден Bjorn се обади и ми каза свободен си. Всичко се нареди, дадоха ми документ с който да докажа, че съм свободен агент. Изпратихме го на UFC, в същия ден те имаха пресконференция, един от журналистите попита Dana White за мен, а той каза не се интересуваме от  Ben Askren.  Казах си какво по дяволите, 3 месеца постоянно говорят за мен, а сега не се интересуват. Ядосах се взех билет за Вегас и отидох в офисите  на UFC. Срещнах се с братята Feritta, Dana беше на телефона.

Те ми казаха че трябва да направя 1 бой в WSOF и след това ще подпишат с мен. Съгласих се и след около 6 часа ми се обадиха и казаха, сделката отпадна нямаме интерес. Никога не успях да седна с Dana и да го питам какво се случи.

Мисля че Dana не обича хора, които не му се подчиняват. Видяхме какво стана между него и Stipe. Преди това също и с Tyron Woodley. Сигурно за това ме отрязаха, аз не съм човек който ще се подчинява на някого.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес