Зареждане

Ben Askren: На една или две битки съм от двубой с Khabib Nurmagomedov

Ben Askren: На една или две битки съм от двубой с Khabib Nurmagomedov
Публикувано на: Март 21, 2019 в 11:27 ч
Новото попълнение на UFC, Ben Askren не се е отказал от желанието си за битка с Khabib Nurmagomedov в категория до165 паунда, въпреки че такава категория все още няма. “Funky” вече направи своя дебют в UFC и успя да победи Robbie Lawler по противоречив начин, но победата си е победа. Той няма да бяга от големите битки и вярва, че още една или две срещи и ще го видим в клетката срещу Khabib в битката на непобедените:



Ако зависеше от мен, то аз веднага щях да направя битката между мен и Khabib. Не мисля, че това нещо зависи от мен, нали  ? Все пак моето мнение е, че съм на една или две битки от такава среща. Това ще бъде страхотна битка. Има доста история и то страхотна. Двамата сме непобедени и Русия срещу САЩ винаги е страхотна история. Двамата сме добри борци и това също е фактор.

Има доста неща, които могат да се използват в реклама за тази среща. Мисля, че ще е доста забавно. Битката между нас трябва да бъде за титлата в категория до 165 паунда. Битката е прекалено добра, за да я игнорираме.








Кой ще бъде фаворит в битката 19-0 срещу 27-0 ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес