Най-големият сайт за бойни спортове

       

Ben Askren: Когато победя GSP, 20 000 канадци ще ме освиркват

Ben Askren: Когато победя GSP, 20 000 канадци ще ме освиркват
Публикувано на: Март 12, 2018 в 22:57 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Georges St-Pierre даде първото си интервю за Часът на ММА преди няколко дни. Tой сподели, че иска да се бие с Ben Askren, но според него никой не го познава. GSP го засипа с похвали и от тогава Aksren е на седмото небе от вълнение. Непобеденият в професионалната си кариера Askren продължава да мечтае за битка с GSP през 2019:

"Чух, че той харесва качествата, които притежавам като боец. В края на краищата, той е истински боец и според мен истинските бойци уважават постиженията ми. Стилът ми е уникален и направих неща, които малко хора ще направят след мен. Всичко, което трябва да знаете е, че през 2019 ще отида в Канада, за да се бия с GSP в the Bell Centre. Ще го победя и тогава 20,000 ще ме освиркват - това ще бъде невероятна гледка. Аз съм добър в това да не получавам удари и вероятно той ще спечели битката в стойка, но някъде към 2-рия или 3-тия рунд ще започна да го свалям на земята. Към края на 3-тия и 4-тия рунд ще го доминирам на земята. След това, в 5-тия рунд той ще се пречупи психически и ще ми позволи да го приключа."

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Ben Askren: Мога да продам милион PPV, защото съм американски герой

Ben Askren: Мога да продам милион PPV, защото съм американски герой
Откакто Georges St-Pierrе даде интервю за Ariel Helwani и спомена, че има интерес за битка с Ben Askren, Ben постоянно говори за себе си и какво би направил, ако от UFC решат да подпишат с него.
Новини » март 16, 2018 (0)
цялата новина

Ben Askren: Dana White е жалък тип

Ben Askren: Dana White е жалък тип
Ben Askren напусна Bellator, защото както той каза, Dana White му е обещал да го вземат в UFC. Toва не се случи и от тогава Askren е бесен на White.
Новини » март 14, 2018 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook