Най-големият сайт за бойни спортове

       

Ben Askren: Когато победя GSP, 20 000 канадци ще ме освиркват

Ben Askren: Когато победя GSP, 20 000 канадци ще ме освиркват
Публикувано на: Март 12, 2018 в 22:57 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Georges St-Pierre даде първото си интервю за Часът на ММА преди няколко дни. Tой сподели, че иска да се бие с Ben Askren, но според него никой не го познава. GSP го засипа с похвали и от тогава Aksren е на седмото небе от вълнение. Непобеденият в професионалната си кариера Askren продължава да мечтае за битка с GSP през 2019:

"Чух, че той харесва качествата, които притежавам като боец. В края на краищата, той е истински боец и според мен истинските бойци уважават постиженията ми. Стилът ми е уникален и направих неща, които малко хора ще направят след мен. Всичко, което трябва да знаете е, че през 2019 ще отида в Канада, за да се бия с GSP в the Bell Centre. Ще го победя и тогава 20,000 ще ме освиркват - това ще бъде невероятна гледка. Аз съм добър в това да не получавам удари и вероятно той ще спечели битката в стойка, но някъде към 2-рия или 3-тия рунд ще започна да го свалям на земята. Към края на 3-тия и 4-тия рунд ще го доминирам на земята. След това, в 5-тия рунд той ще се пречупи психически и ще ми позволи да го приключа."

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Dana White готов за среща с Ben Askren, но той не е свободен агент

Dana White готов за среща с Ben Askren, но той не е свободен агент
Dana White готов за среща с Ben Askren, но той все още е част от ONE Championship.
Новини » август 8, 2018 (2)
цялата новина

Ben Askren прилага хватки от кеча на CM Punk

Ben Askren прилага хватки от кеча на CM Punk
CM Punk тренира усилено за втората серия от неговото приключение в ММА. Той ще се изправи срещу Mike Jackson този уикенд в родния си Чикаго.
Новини » юни 6, 2018 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook