Зареждане

Bellator нямат интерес към Диего Санчес

Bellator нямат интерес към Диего Санчес
Публикувано на: Май 8, 2021 в 00:00 ч
Скот Кокър, който е президент на Bellator разкри, че няма да подписват с Диего Санчес. Преди няколко дни 39-годишния ветеран беше уволнен от UFC, след като си спретна вражда с тях.

"The Nightmare" и Джошуа Фабия, който е негов ментор и треньор разкриха, че UFC ги зарязали на летището в Лас Вегас в края на 2020 година след битката им в Абу Даби.

Часове по-късно Фабия пусна видео, в което спори с коментаторите, защото не отразявали коректно битките на Санчес. Това явно не се понрави на UFC, които решиха да уволнят Диего. Този уикенд Санчес трябваше да се бие с Доналд Серони, но се оттегли от битката им, без да посочи причината.

 Много черни точки събра Диего, който в момента се страхува за живота си и вярва, че UFC ще му пратят убийци. Той настоява за среща с Дейна Уайт, но той вече не му вдига телефона.

В социалните мрежи Диего се похвали, че е свободен агент и отбеляза Bellator, ONE, BKFC и BRAVE. За негово съжаление Bellator нямат никакъв интерес към него и той ще трябва да се насочи към друга ММА верига.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес