Зареждане

Белал Мохамед за Гилбърт Бърнс: Има ли мотивация да се бие за титлата?

Белал Мохамед за Гилбърт Бърнс: Има ли мотивация да се бие за титлата?
Публикувано на: Септември 5, 2024 в 00:00 ч
Белал Мохамед се интересува колко мотивиран е Гилбърт Бърнс след загубите.

Бърнс се надява да се завърне в борбата за титлата, преди да е дошло времето да окачи ръкавиците. След като постигна победи над Нийл Магни и Хорхе Масвидал, "Durinho" се подготви за елиминация на титлата срещу Белал Мохамед, но не успя да се справи и загуби с единодушно решение. Когато Бърнс се опита да се съвземе от поражението, той беше нокаутиран от Джак Дела Мадалена.

Тази събота Бърнс ще има възможност да се върне в графата на победителите, когато се изправя срещу Шон Брейди в UFC Vegas 97. Преди двубоя Мохамед се чуди дали бразилският брутален боец има волята да събере поредица от ключови победи.
 

Белал Мохамед за желанието на Гилбърт Бърнс да побеждава

Гилбърт Бърнс е на 38 години, а времето му се изплъзва по отношение на желанието да стане шампион на UFC. "Durinho" настоява, че е мотивиран да се бори за титлата в полусредна категория, но настоящият шампион Белал Мухамад не е толкова сигурен, че желанието наистина е налице. Ето какво каза той в  предаването "Anik & Florian Podcast".

"За Бърнс той изглеждаше добре, докато не го довършиха срещу Джак Дела Мадалена", каза Мохамед. "Така че мисля, че сега просто става въпрос за това колко гладен е Бърнс? Дали все още е мотивиран? Той говори така: "Да, искам да се бия с Усман или Леон след това", но просто не изглежда като същия уверен човек, като да казва: "Все още мога да преследвам титлата, все още съм там", защото дори и да спечели, Джак Дела все още е пред него за двубой за титлата и все още знаеш, че имаш дълъг път да извървиш."

Победата над Шон Брейди би била важна първа стъпка за Бърнс по пътя му към завръщането към шампионската титла. Това може да е дълъг път за бразилеца, но ще бъде доста интересна история, ако той успее да преодолее шансовете и да задържи златото на UFC, преди да приключи кариерата си в професионалния ММА.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес