Зареждане

Белал Мохамед за битка с Шон Стрикланд: Ще го ошамаря!

Белал Мохамед за битка с Шон Стрикланд: Ще го ошамаря!
Публикувано на: Септември 4, 2024 в 07:29 ч
Шампионът на UFC в полусредна категория Белал Мухамад все още има претенции към Шон Стрикланд и не би имал нищо против да сподели октагона с него.

Белал е новоизлюпеният шампион на UFC в полусредна категория, докато Стрикланд се надява да получи шанс да стане двукратен носител на титлата в средна категория. Тези двамата може и да са разделени от една тегловна категория, но между двете страни се е зародила вражда. Двамата си нахвърляха лични закани един към друг в социалните мрежи и не изглежда нещата да са се поуспокоили.

Сега Мохамед казва, че би се биел в октагона със Стрикланд, ако му се отдаде възможност.

Белал Мухаммад криткува Шон Стрикланд

По време на участието си в предаването Submission Radio Белал Мухамад заяви, че според него ще се справи лесно с Шон Стрикланд, ако някога се срещнат лице в лице.

"Ще го ошамаря", каза Мухамад за Стрикланд. "Буквално влизам там и ще го разбия от удари. Когато си мисля за трудни битки, Шон не е сред тях. Мисля, че той ще бъде лесен двубой за мен. Той побеждава много момчета с кардио; аз имам по-добро кардио от него. Той побеждава много момчета с удари; аз имам по-добър бокс от него. Той побеждава момчетата, но тези момчета се бият с него по определен начин. Те не се бият с него умно. Коста се дърпаше назад през цялото време, а след това просто приемаше всички ритници. Дори и Адесаня през цялото време се държеше настрана.

"И дори и в този бой, той не беше толкова добър, нали? Ако Шон никога не беше приземил този десен прав, той можеше да загуби скучно решение, дори когато треньорът му в ъгъла му казваше: "Шон, ще загубиш скучно решение", но все пак той успя да нанесе добър удар. Затова мисля, че хората мислят само за последните 10 секунди от всеки бой, когато той полудява и хората си казват: "О, Шон е луд, човече, и казва диви неща". Но той се бие безопасно, за да не бъде ударен и за да не загуби. Така че мисля, че влизам там и го пречупвам с натиск, и честно казано, ще го направя да изглежда лесно."

В момента Стрикланд се надява да получи реванш с шампиона на UFC в средна категория, Дрикус дю Плесис, човекът, който го победи за златото в категорията. Стрикланд заяви, че не иска да се бие, докато не получи реванш за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес