Зареждане

Белал Мохамед: Ще нокаутирам Леон Едуардс

Белал Мохамед: Ще нокаутирам Леон Едуардс
Публикувано на: Юни 18, 2024 в 20:00 ч
Белал Мохамед е уверен, че ще нокаутира шампиона в полусредна категория Леон Едуардс в шампионската битка на UFC 304 . Както Мохамед спомена, той се е подготвял за тази битка от две години. На UFC 304 в Манчестър на 27 юли Леон Едуардс ще защитава шампионския си пояс за трети път, този път срещу Белал Мохамед.

Мъжете вече се бяха били веднъж през март 2021 година. Тогава битката беше обявена за несъстояла се поради бъркане в окото, след което Мохамед не успя да продължи. Мохамед, в разговор със стриймъра Sneako, подчерта спортните си постижения.Той се похвали с 10 битки без загуба в UFC, а това било индикатор, че е готов да вземе пояса на Едуардс:

"Мисля, че ще го нокаутирам. Разглеждайки последните си мачове от стилистична гледна точка, бих се с най-добрия страйкър в UFC - Стивън Томпсън. Бих се с най-добрия граплър в UFC – Демиън Мая. Бих се с бойци, които довършват опонентите си – Висенте Луке. Бих се с Гилбърт Бърнс с триседмично предизвестие. Мисля, че всички тези битки ме доведоха до тази единствена битка – Божия план. 

Всички тези преживявания само ме направиха по-добър. Мисля, че в момента съм най-добрата версия на себе си. Мисля, че когато Леон се появи там в Манчестър с отбора си, те ще бъдат изненадани. Чака ги кофа със студена вода. Хората могат да говорят каквото си искат, но последния път, когато имах пълен тренировъчен лагер, нокаутирах Шон Брейди. 

Имах три седмици преди битката с Гилбърт Бърнс. Така последният ми пълен лагер завърши с нокаут. В тази битка ще нокаутирам Леон Едуардс. Подготвяме се да се бием с този човек от две години.", каза Мохамед.

Припомнете си първата им битка:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес