Зареждане

Белал Мохамед: Шон Стрикланд е боклук

Белал Мохамед: Шон Стрикланд е боклук
Публикувано на: Май 25, 2024 в 12:00 ч
Белал Мохамед коментира бившия шампион в средна категория Шон Стрикланд. Той не хареса позицията на американеца за конфликта в ивицата Газа.

Пред лицето на конфликта в ивицата Газа не можеше да има съмнение, че Шон Стрикланд ще добави своите коментари. Всъщност през октомври миналата година Стрикланд атакува Белал Мохамед, американец с палестински корени, на уебсайта X, наричайки го страхливец, защото подкрепя Палестина от родния си град в САЩ.

Стрикланд сподели, че Белал е роден в САЩ и не трябва да се занимава с Палестина. Сега в подкаста "Money Loyalty Legacy", Мохамед се възползва от възможността да отговори на Стрикланд. Ето какво му каза той:

"Честно казано, не ме интересуваше, докато не публикувах за Палестина преди около три години. Те бяха бомбардирани и Шон направи коментар, въпреки че нямаше нищо общо с него. Той обича да си пъха носа в неща, които не го засягат. Той каза нещо като: „Те трябва да се предадат. Те така или иначе ще загубят, трябва да се предадат." Според мен това е най-глупавото изказване. 

Направи го за внимание, за да му отговоря. Някой като него, който седи и се смее на хората, които умират - това показва какъв тип човек е той. Шон е боклук. Наскоро той плака в подкаста на Тео Вон за баща си. Плака и каза, че не трябва да говорят за семейството му. Той говори за деца, които биват убити в бомбардировка и се шегува с това. Но ако говорят за него, тогава показва, че е фалшив здравеняк.", сподели Мохамед.

Вие какво мислите за Стрикланд и лудориите му ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес