Зареждане

Белал Мохамед се грижи за палестинско семейство, избягало от войната в Газа

Белал Мохамед се грижи за палестинско семейство, избягало от войната в Газа
Публикувано на: Юли 21, 2024 в 20:00 ч
Белал Мохамед се завръща следващия уикенд, за да се бие за титлата в полусредна категория на UFC. Мохамед се изправя срещу Леон Едуардс в главната битка на UFC 304, което ще се проведе в Манчестър, Великобритания. Белал има много емоционално гориво, което да го тласне към безспорното злато.

Бъркане в окото сложи край на първия му мач срещу настоящия шампион. На 10 март организацията с нестопанска цел Team Palestine 4 PCRF приюти две деца в Щатите. Животът на двегодишния Джоуд се промени завинаги на 26 декември, когато загуби майка си при бомбардировка. Мнозина го помнят като детето от популярната снимка на палестинския журналист Мотаз Азайза.

Тринадесетгодишната Айхам също е с фрактура на крака. За щастие самият Белал Мохамед е бил активна част от техния преход досега.

"Работим за благотворителна организация, която се нарича Палестински фонд за подпомагане на децата. С това, което се случва там, успяхме да доведем баща и неговия син в Америка. Детето е на три години. Той е тук от около шест месеца. 

Той  дойде от Газа, след като къщата му беше бомбардирана. Капачката на коляното му беше разбита. И го виждаш да ходи с накуцване, а това е сърцераздирателно, защото има милиони такива деца.", каза Мохамед.

Мечтата на Мохамед е да стане първият палестински шампион в UFC. Ще успее ли Белал да стане шампион ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес