Зареждане

Белал Мохамед: Празноглавецът Леон Едуардс ми дължи реванш

Белал Мохамед: Празноглавецът Леон Едуардс ми дължи реванш
Публикувано на: Март 17, 2021 в 08:57 ч
Белал Мохамед сподели, че иска моментален реванш с Леон Едуардс.

Мохамед получи брутално бъркане в окото от Едуардс по време на битката им в UFC Vegas 21 през изминалия уикенд.

Въпреки, че двубоят бе отбелязан като несъстоял се, Едуардс сметна че е направил достатъчно, за да получи двубой за титлата. Това не се понрави на Мохамед, който директно нападна англичанина.

"Никога не съм виждал някой да се държи така, след като е бръкнал в нечие око по време на битката. Няма как да получиш двубой за титлата след такъв завършек. Аз излязох след 3 седмици подготовка и съм готов да се бия. Ти не знаеш къде се намираш, идиот."


Дори дни след инцидента, Мохамед не може да скрие гнева си.

"Трудно може да ме ядоса някой. Но той е ненормалник. Два пъти ми бръкна в окото в рамките на 6 минути. Битката дори не беше започнала, а той се държи така, сякаш я е спечелил.

Той е просто е празноглавец. Винаги си мисли, че всички са му длъжни. Той ми дължи реванш и ако е мъж на място и истински боец, ще го даде, защото той извърши нарушенията. Приех битката с кратко предизвестие и ти дадох възможност да си получиш хонорара, защото никой друг не искаше да се бие с теб. Така че трябва да има някакво ниво на уважнеие, което явно той няма и това показва що за човек е той."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес