Зареждане

Белал Мохамед: Искам да се бия с Хамзат Чимаев в Лондон

Белал Мохамед: Искам да се бия с Хамзат Чимаев в Лондон
Публикувано на: Декември 30, 2022 в 00:00 ч
Едно време Хамзат Чимаев се биеше често, но стана звезда и това се промени.

"Borz" не спира да говори, че е готов да се бие с всеки, но вече е очевадно, че подбира много по-прецизно съперниците си. Тази година Чимаев направи само две битки. През април той победи Гилбърт Бърнс с решение, а през септември събмитна Кевин Холанд.

Все още не е ясно какво ще се случи с кариерата на Хамзат в бъдеще. Много бойци казват, че искат да се бият с него, но когато се стигне до преговори, почти всички отказват. Или поне така твърди чеченската звезда.

Има обаче един човек, който не се страхува от него. Този човек е Белал Мохамед. Палестинецът, който живее в САЩ постоянно предизвиква Хамзат и за разлика от много други бойци, Белал има спортното право да го прави. Все пак той не е губил от 2019 година.

„Битката ми с Леон Едуардс има най-голям смисъл. Като опция съм готов да се бия с Чимаев в същата карта. Ще се бия с него в Лондон, дори ако се провали на претеглянето, както направи последния път. 

Нека това е двубой за излъчване на претендент за титлата. Както и да е, ще бъда в Лондон. Където и да е титлата, искам да съм там в същата карта. 

Ако нещо се обърка, аз съм готов да заменя боеца, който отпадне.”, каза Мохамед в интервю за YouTube канала The Schmo.

Трябва да отбележим, че Хабиб Нурмагомедов е треньор на Белал Мохамед. В края на октомври Хабиб беше в ъгъла на Мохамед, който успя да нокаутира Шон Брейди. Хабиб успя да превърне Мохамед в нокаутьор, а преди той беше просто скучен борец.

Може ли Мохамед да бие Чимаев ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес