Зареждане

Белал Мохамед и Камару Усман се захапаха

Белал Мохамед и Камару Усман се захапаха
Публикувано на: Август 9, 2024 в 16:00 ч
Белал Мохамед и Камару Усман се захапаха с постове в социалните мрежи.

Усман, бивш шампион в полусредна категория, явно не е впечатлен от Белал, който е новият шампион в дивизията. В края на миналия месец Мохамед доминира над Леон Едуардс и го свали от трона в категорията. Това се случи на събитието на UFC в Манчестър, Англия. Оттогава Камару често говори за титлата и се надява да получи шанс за нея.

Камару загуби два пъти от Едуардс и трудно ще получи шанс за титлата, защото е в серия от загуби. Белал също не остана впечатлен от Усман и му напомни, че едвам ходи с повредените си колена. Ето какви постове си размениха двамата:

"Добре, стига толкова с доброто момче. Никога не си ме преследвал, неудачник. Ти едва намираше място в ранглистата, когато аз доминирах в категорията. Аз също имам победа над Леон, синко.". написа Усман към Мохамед.

Разбира се, новият шампион нямаше как да му остане длъжен. Ето какво написа Белал към Усман:

"Доминирал си категорията ? Победи Масвидал два пъти, след което участва в кикбокс война с Колби Ковингтън, който не струва. Oт UFC те пазеха. Сега едвам ходиш и подкаста ти не струва. Не струва и ролята ти в 'Черната пантера'. Трябва да дадеш телефона си на Абделазиз, защото не те бива с Twitter.", написа Белал.

Усман явно иска да получи шанс за титлата, но ще му бъде трудно в тази серия от загуби.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес