Зареждане

Бащата на UFC боец му избил зъбите и го намушкал в гърдите

Бащата на UFC боец му избил зъбите и го намушкал в гърдите
Публикувано на: Август 16, 2022 в 13:00 ч
Боецът на UFC в полусредна категория Тайсън Педро има доста интересна история. Австралийският боец се завръща този уикенд, за да се бие с Хари Хънсъкър на UFC 278 в Юта. 

Педро и баща му имат близки отношения, въпреки че баща му го е намушкал в гърдите като дете. Бащата на Педро, Джон Педро е интересен герой. Мъжът е израснал на западния бряг на САЩ през 70-те години и е оформен от гангстерските войни, протичащи по това време. 

По-късно се премества в Австралия и става баща на Тайсън. Той почувствал необходимостта да внуши на сина си издръжливостта, която е научил в ранните си години, и го направил чрез битки. Джон Педро е известен в австралийската ММА сцена. 

Твърди се, че той е отговорен еднолично за растежа на спорта в този регион, след като създаде промоцията King of the Cage. В интервю за The Daily Telegraph, семейство Педро си спомня живота си от ранните дни до сега. 

Те си спомниха тренировките, които правили заедно, включващи Педро да избива предните зъби на сина си и дори да го намушка с нож в гърдите случайно. Педро споделя, че правел трик с нож и го хвърлял от едната ръка в другата, но един ден се изплъзнал. 

Ножът попаднал право в гърдите на Тайсън и за щастие той успява да се излекува. 

„Исках синът ми да знае, че когато дойде време да се изправя в живота, то никой няма да е до него. 

В крайна точно това се случи. Тайсън, той никога не се е отказал. Той е воин. Когато всичко му беше отнето, той все още се бореше. Това е неговата същност.“, каза Джон  Педро. 

Удивителната история на Педро и баща му привлече вниманието на някои холивудски режисьори. Те се стремят да превърнат историята във филм, но семейство Педро не са съвсем сигурни, че това е пътят, по който да вървят в момента. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес