Зареждане

Бащата на Khabib отряза Mayweather, защото до 5 месеца ще се бият с Tony Ferguson

Бащата на Khabib отряза Mayweather, защото до 5 месеца ще се бият с Tony Ferguson
Публикувано на: Ноември 7, 2019 в 00:00 ч
Непобеденият шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov дълго време флиртуваше с идеята за битка в бокса с Floyd Mayweather. Битката между тях стана вървежна, след като дагестанеца победи Conor McGregor и реши да тръгне по неговите стъпки и да преследва милионите в бокса. За негово съжаление от UFC така и не се навиха да го пуснат в бокса, но Floyd все още споделя, че има желание да се боксира с Khabib, който не е известен с уменията си в стойка.

Днес бащата на непобедения боец Abdulmanap Nurmagomedov реши да коментира желанието на непобедения шампион в бокса да се бие с неговия син и сподели, че в момента нямат интерес. Abdulmanap сподели, че в момента тренират здраво за най-голямата битка в историята на UFC, която ще бъде срещу Tony Ferguson и ще се проведе до 5 месеца, а след това може да има битка в бокса с Mayweather:


Floyd, уважавам желанието ти да се биеш с Khabib. Сега ни предстои най-решаващия момент, защото трябва да проведем най-добрия двубой в историята на UFC, 12 срещу 12 серии от победи и фенове очакват този двубой. 

Ние се подготвяме за тази битка повече от година. До пет месеца битката трябва да се проведе. За първи път ще трябва да се бием в бокса и ще ни трябва лагер. Lomachenko старши за шест месеца. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес