Зареждане

Бащата на Khabib иска Ferguson, а след това McGregor в Москва

Бащата на Khabib иска Ferguson, а след това McGregor в Москва
Публикувано на: Октомври 3, 2019 в 04:00 ч
Abdulmanap Nurmagomedov, който е баща на непобеденият безспорен шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov вече е начертал бъдещите му битки. Той иска неговия син да се бие срещу Tony Ferguson в началото на следващата година в Ню Йорк, а след това да направят втора битка с Conor McGregor в Русия.

Abdulmanap смята, че битката между Khabib и Ferguson е уникална, защото никога в историята на UFC не са се били бойци, които имат серии от по 12 поредни победи. Ето какво сподели пред медиите Abdulmanap за бъдещето в октагона на непобедения шампион:


Ако Conor McGregor иска да се бие в Москва, то тогава няма проблем. Русия го очаква. Той говори, че има повече фенове от нас в Москва. Ние може да проверим това в клетката и искаме да се срещнем с него в Москва. Преди битката с McGregor обаче, ние ще трябва да решим нещата с Ferguson. 

Двамата с Khabib са се били 28 пъти и имат серии по 12 поредни победи. Никога в историята на UFC не е имало битка между бойци в такива серии. Мисля, че битка между двамата ни уствойва след март 2020 година в Медисън Скуеър Гардън. 


Доста често пред медиите бащата на Khabib споделя, че иска той да се оттегли от ММА и явно това ще са неговите последни 2 битки в клетката. Ако всички върви по план, то тогава 2020 година ще е последна за Khabib в октагона.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес