Зареждане

Бащата на Хасбула провали голямата битка с Абдурозик

Бащата на Хасбула провали голямата битка с Абдурозик
Публикувано на: Юли 22, 2021 в 04:00 ч
Интернет сензацията Хасбула се оттегли от дългоочакваната си битка с певеца Абдурозик. Двете джуджета станаха големи звезди, след като Асхаб Тамаев, който е чеченски влогър ги изправи лице в лице на пресконференция. Хасбула и Абдурозик са младежи на 17 и 18 години, но страдат от рядко заболяване, което не им позволява да растат нормално. Милиони чакаха голяма битка, която прикова вниманието на много ММА бойци.

Хасбула стана огормна звезда и привлече внимането на братята Логан и Джейк Пол, както и на много ММА бойци. Хенри Сехудо няколко пъти пусна видео, с което предизвика на бой Хасбула, а Джо Роугън и негов колега бяха готови да му дадат 10 000 долара, за да участва в подкаст. Хасбула не бил доволен от парите, които Тамаев му дава и си сменил номера.

Тамаев разкри, че предложил 67 000 долара на Хасбула, за да се бие с Абдурозик. Асхах разкри, че братята Пол искали да се видят с Хасбула, както и Снуп Дог. Имало оферта и той да присъства на пресконференция в UFC. Taмаев се оплаква, че младото момче не разбрал параметрите на своята известност. Битката между Хасбула и Абдурозик щяла да бъде 2 или 3 рунда по 40 секудни с възможно най-меки ръкавици.

Хасбула обаче поискал 286 000 долара за битката и по 13 400 долара на видео в социалните мрежи. Явно парите са били в основата на пропадналия двубой, но има и друго. От самото начало на историята, баща на Хасбула бил против такава битка. В социалните мрежи Хасбула написа следното, след като стана ясно, че битка няма да има:

Искам да разясня на всички въпросната ситуация. Асхаб знаеше, че баща ми е против всичко това, но продължи с тази интрига. Сега обвинява мен за всичко и създава интриги по мой адрес.

Асхаб казва, че за толкова пари ще се бия с Конор Макгрегър, Майк Тайсън и т.н. Това означава, че той има различни ценности, а аз имам други. Думата на баща ми е скъпа и няма да наруша това дори за милиони.

Битка може и да няма, но Хасбула вече е голяма звезда и ще продължи да грее в социалните мрежи.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес