Зареждане

Бащата на Хабиб продължава да е в тежко състояние

Бащата на Хабиб продължава да е в тежко състояние
Публикувано на: Юни 4, 2020 в 05:00 ч
Бащата на безспорният шампион Хабиб Нурмагомедов, Абдулманап продължава да е в тежко състояние, без да се подобрява. Преди месец стана ясно, че 57-годишния треньор е получил инфаркт, след като се заразил с коронавирус. Почетният треньор на Русия се лекувал в Дагестан, но се влошил и бил преместен в Москва, където претърпял сърдечна операция и бил поставен в изкуствена кома.

Вижте още - Бащата на Хабиб с инфаркт предизвикан от COVID-19

Абдулманап излезе от комата, но не можеше да говори и трябваше втори път да го поставят в кома. За съжаление нещата не изглеждат добре. Ето какво сподели по темата Умар Нурмагомедов, който е боец на UFC и роднина на семейството на шампиона:

Вижте още - Бащата на Хабиб все още не е проговорил

Нямам точни данни. Чичо ми сега е в стабилно, но в същото време тежко състояние. Има малко подобрение, казват лекарите, но няма много добри новини.

Камил Гаджиев, ръководител на промоцията Fight Nights също коментира състоянието на бащата на шампиона в UFC Хабиб Нурмагомедов. Ето какво казал пред медиите Гаджиев:


 Днес разговарях с другаря Хабиб. Той каза, че Абдулманап Магомедович остава в много сериозно състояние. Към момента състоянието му е непроменено към по-добро.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес