Зареждане

Бащата на Хабиб иска 11 рунда бокс с Мейуедър и 1 рунд ММА

Бащата на Хабиб иска 11 рунда бокс с Мейуедър и 1 рунд ММА
Публикувано на: Януари 24, 2020 в 12:00 ч
Бащата на Хабиб Нурмагомедов, Абдулманап иска да се боксират с Флойд Мейуедър и е измислил уникално правило за битката им. Абдулманап иска битката между Хабиб и Мейуедър да бъде 11 рунда по правилата на бокса, а след това 1 рунд по правилата на ММА. В момента "The Eagle" се готви за тежка битка с Тони Фъргюсън през април в Бруклин, но това не пречи на неговия щаб да планира нещата в бъдеще.

Бащата на шампионa споделя, че след битката с "El Cucuy" ще тренират 6 месеца с Ломаченко, а след това ще са готови за битка в бокса. Ето какво сподели още Абдулманап пред медиите в Русия за бъдещите планове на шампиона:


Флойд Мейуедър е непобеден шампион с рекорд 50-0 в бокса и иска да се бие с шампион, който също е непобен, но в ММА. Той иска да се бие с Хабиб. Всичко е точно, но първо трябва да се бием с Тони Фъргюсън. Отдавна ви казах, че първо трябва да се бием с Тони, а след това ще работим с Ломаченко и неговия отбор. 

Ще тренираме заедно с Ломаченко 6 месеца, а след това ще се боксираме. Готови сме за Флойд навсякъде и по всяко време, но има 1 условие. Искаме да се боксираме с него 11 рунда, а след това 1 рунда по правилата на ММА.

 Ще се бием в стойка с най-добрия за всички времена, защо да не направим 1 рунд в ММА ? Всичко ще се случи след битката с Тони.

Явно непобедената легенда в бокса също иска да се боксира с Хабиб, защото пусна постер за тяхна битка през 2020 година. Двамата състезатели нямат загуба в кариерите си и битката им ще се гледа с интерес, въпреки че Нурмагомедов не се слави с добри умения в бокса.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес