Зареждане

Бърнс към Чимаев: Не сме приключили! - Искам реванш!

Бърнс към Чимаев: Не сме приключили! - Искам реванш!
Публикувано на: Април 14, 2022 в 02:00 ч
Бившият претендент за титлата в полусредна категория Гилбърт Бърнс настоява за реванш с Хамзат Чимаев.

Двамата се биха миналия уикенд във Флорида. Бърнс заложи всичко в тази битка и даде всичко от себе си, но загуби с решение. 35-годишния ветеран от Бразилия се върна към загубите и губи само от Камару Усман и Чимаев в последните си 9 битки в октагона на UFC.

Гилбърт показа, че е боец, който трудно може да победиш. Чимаев от своя страна също показа сърце и издръжливост. Той обаче спазвал Рамаданските пости цяла седмица преди битката, и това със сигурност се е отразило. В Рамадан мюсюлманите не ядат и пият от сутрин до вечер.

В интервю за TMZ Бърнс реши да коментира битката с Чимаев и каза:

"Спретнахме си здрава битка и феновете се забавляваха. Чувствам се добре. Тялото ми е добре. Имам само синини. Вярвам, че битката беше много равностойна. Не искам да омаловажавам Чимаев. Той е воин. Вярвам, че не сме приключили. Аз бях номер 2 в света, а той номер 11. Приех това предизвикателство. 

Исках от UFC боя да е 5 рунда, но беше 3 рунда. Не искам да говоря за решението на съдите. Те си правят техните неща. Просто мисля, че не сме приключили с Чимаев. Трябва пак да се видим. В следващата ни битка някой трябва да бъде приключен. UFC казаха, че победителя от срещата ни, ще се бие с Ковингтън. 

Искам да се бия с Чимаев. Ако трябва ще направя още 2 битки срещу други бойци, но след това искам Чимаев. Мисля, че той удря доста здраво. Очаквах повече борба от него. Не видях в него някакво чудовидще или Супермен. Чимаев е просто човек като мен, който показа сърце и искаше приключване. 

Той не е чудовището, за което го мислят, но е корав воин. Повече няма да давам шансове на новаци. Искам голяма битка. Знам, че Нейт Диас си търси съперник. Готов съм да се бия с него. Вярвам, че Усман удря по-здраво от Чимаев. Камару успя да ме нокаутира, а Чимаев не успя. 

Вярвам, че бойното IQ на Усман ще направи разликата в битката с Чимаев. Борбата в ММА на Усман е по-добра от ММА борбата на Чимаев. Мисля, че точно сега Усман ще победи Чимаев."

Ще може ли Чимаев да затрудни Усман ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес