Зареждане

Бърнс готов за битка с Камару Усман на UFC 251

Бърнс готов за битка с Камару Усман на UFC 251
Публикувано на: Юни 6, 2020 в 05:00 ч
Изгряващата звезда на UFC в полусредна категория Гилбърт Бърнс е готов да се бие за титлата. Опасния бразилец успя да победи Тайрън Уудли по впечатляващ начин миналия месец и навлезе в серия от 4 поредни победи в категорията. Бърнс направи две битки тази година, в които се представи страхотно и привлече вниманието на всички.

33-годишния бразилец сподели, че е дал съгласието си за битка с Камару Усман на UFC 251 през юли и е готов за екшън. Ето какво сподели Бърнс в интервю за това, което иска да се случи в следващите седмици:


Чакаме за решението на UFC. Изявих желание да се бия за титлата през юли. Знам, че UFC имат събитие на 11-ти юли и съм готов. Готов съм да се бия за пояса на UFC 251, но ако от UFC не ми дадат такава битка, то тогава ще се бия с номер 2 или 3 в категорията. Връщам се в залата в понеделник и започвам да тренирам. Изявил съм желание да се бия през юли и ще си удържа на думата. 


Дейна Уайт сподели наскоро, че Бърнс бил готов веднага да се бие за титлата, а президента на UFC обича такива бойци. Уайт потвърди, че има голям шанс Гилбърт да получи бой с Усман, след като е готов да се бие толкова често.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес