Зареждане

Barbara Nepomuceno иска битка в ММА с Gabi Garcia

Barbara Nepomuceno иска битка в ММА с Gabi Garcia
Публикувано на: Ноември 22, 2018 в 15:38 ч
Barbara Nepomuceno ще се опита да си върне титлата в кикбокса в главната битка на WGP 51 в Brasilia, Brazil на 24 ноември, но нейната цел е да дебютира в ММА през 2019 година. 28-годишната Barbara е страйкър с рекорд 3-1 като професионален кикбоксьор, а като аматьор има 69 победи и 4 загуби.

Тя ще се опита да отмъсти на Val Stanski, която я победи с ТКО, след като Nepomuceno си контузи коляното. Тя искаше да дебютира тази година в ММА за ROAD, но от организацията не успяха да уредят битка и сега тя споделя, че има голямо желание за битка със страшилището Gabi Garcia в RIZIN:


 Няма много организации в света, които приемат жени от тежка категория и знам, че разликата в килограмите между мен и Gabi е огромна, но аз вярвам, че в този спорт трябва да се изправяш срещу такива предизвикателства, да опитваш нови неща и аз това искам.

Не искам да се бия с нея, защото искам да я победя, а защото искам да се бия в голяма организация и да покажа работата си. Всички предимства са на нейна страна и не знам, защо би отказала такава битка. Тя се бие с 50-годишни жени и не знам, защо би отказала. Това не е забавно и за да покажа, че не съм като нея, ще се изправя срещу нея, а не срещу 50-годишни.

Мисля,  че мога да я победя с удари и ритници,  защото съм добра в това. Тя доста се подобри в ММА и аз вярвам в себе си и виждам как я побеждавам с удари.  




Разликата между двете е само 18 килограма. Как ще приключи такава битка според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес