Зареждане

Багата вярва, че е на прав път към титлата в UFC

Багата вярва, че е на прав път към титлата в UFC
Публикувано на: Май 30, 2020 в 10:20 ч
Благой Иванов отново получи голяма възможност да изгрее и след броени часове ще се бие с Аугусто Сакай във Вегас. Двамата ще се сблъскат в тежка категория на UFC в подглавната битка на UFC on ESPN 9, което ще се проведе в института на организацията. Благой се представя много добре в UFC и в първите си 4 битки впечатли всички със своята издръжливост. Багата пое много тежки попадения, но въпреки това продължаваше да се бие.

Вижте още - Благой Иванов уверен, че ще приключи Сакай​​​

Иванов идва след загуба с раздвоено решение, която Дерик Люис му нанесе миналата година. Това трудно може да се нарече загуба, защото Дерик не вярваше, че е победил, но съдиите го зарадваха. Сега Иванов се намира в много добра форма и ще гони победата срещу опасния бразилец. До сега Багата не е имал лесни битки в UFC и вярва, че е на прав път към златото в най-голямата ММА организация:


Благодарен съм за позицията, в която се намирам. Невероятно е да си част от най-голямата ММА организация в света. Моята цел е да спечеля златото и мисля, че съм на прав път. Изобщо не се ядосах от неяснотите около битката. Не спрях да тренирам, дори когато затвориха всичко. Готов съм да се бия и знам, че този път може да е малко по-различно. За първи път ще се бия пред празни трибуни и атмосферата ще е различна. 

Не съм свикнал така, но няма проблем, защото пак ще се представя добре. Всеки боец влиза в клетката за победа и Сакай също ще иска да победи. Не мисля, че има с какво да ме изненада. След тази битка ще съм на 1 крачка по-близо до титлата. Не знам кой ще е следващия ми съперник, но вероятно ще е от топ 5 на категорията. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес