Зареждане

Благой Иванов уверен, че ще приключи Сакай

Благой Иванов уверен, че ще приключи Сакай
Публикувано на: Май 29, 2020 в 15:05 ч
Благой Иванов - Багата се завръща в клетката този уикенд във Вегас, където ще мери сили с опасен съперник. Багата ще се бие с Аугусто Сакай, който все още няма загуба в UFC и не е губил с приключване в кариерата си. Двамата ще се сблъскат в подглавната битка на вечерта, а срещата е от тежка категория.

Вижте още - Благой Иванов преди битката със Сакай: Ще дам всичко от себе си, за да победя

Нашето момче е с рекорд 18-3-1 в ММА и идва след загуба с решение от Дерик Люис. Много хора вярват, че Иванов беше ограбен от съдиите в срещата, която загуби с раздвоено решение. Багата също смята така и няма да оставя повече нещата в ръцете на съдиите. Благой е уверен в победата си и вярва, че тя ще е първа с приключване в организацията. Ето какво сподели той в интервю преди боя:

Вълнувам се и съм готов за боя. Сакай притежава добър стил. Той е атрактивен и очаквам добра битка. Имам повече опит от него и очаквам това да е ключово в срещата. Аугусто не се е бил с топ боец като мен. Ще го заведа в дълбокото и се надявам, че ще е готов. Този уикенд ще му нанеса първа загуба в UFC. Той ще се опита да стои на дистанция, за да не се борим. Имам някои тактики, но ще ги запазя в тайна. 

Всички ще видят този уикенд. Това е голяма битка, която трябва да спечеля. Сакай е в топ 15, така че победата ще ме вкара в топ 10. Не успях да тренирам в AKA, но го направих в Xtreme Couture с Франсис Нгану. Беше добре, защото и двамата се готвихме за битки. Хубаво беше да тренирам с него, защото той е претендент в категорията. Това ми дава увереност и се чувствам готов. 

Уверен съм, че ще приключа Сакай. Не искам да стигам повече от решения, защото не може да се осланяш на това. Разбрах, че не може да вярваш на съдиите и ще постигна първа победа с приключване в UFC.

Сакай успява да нокаутира 11 от съперниците си и има само 1 загуба в ММА, която е с раздвоено решение от Чейк Конго. 29-годишния бразилец с рекорд 14-1-1 и в серия от 5 поредни победи, от които 4 с нокаут. Иванов има само още две оставащи битки от своя договор и срещата със Сакай е ключова за неговото бъдеще.Коефициентите за победа на двамата са равни и всеки от тях ще даде всичко от себе си, за да е с вдигнати ръце в края на боя.

Ще успее ли Багата да победи ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес