Зареждане

Багата: На 100% трябва да спечеля битката с Ben Rothwell

Багата: На 100% трябва да спечеля битката с Ben Rothwell
Публикувано на: Март 8, 2019 в 20:54 ч
Най-добрият ни боец влиза за втори път в клетката на UFC и ще търси първа победа. Благой Иванов успешно мина през кантара и сега остава само да влезе в клетката със своя опонент, който ще бъде ветеранът Ben Rothwell.  Ето и какво сподели пред медиите Багата преди битката:
За мен битката с Junior dos Santos беше добра, защото успях да изкарам 25 минути с него, а той е бивш шампион. В такива битки печелиш опит. Отсъствах дълго, защото в битката с JDS бях контузен и след това трябваше да оперирам лявото си коляно. Трябваха ми 3 месеца, за да се възстановя. Проблеми с контузии ме държаха извън клетката. 


Сега в битката с Ben Rothwell моята цел е да окажа натиск, защото това ми липсваше в първата битка. Ben е сред най-коравите бойци в UFC и е прекарал много време в клетката. 


Битката ще бъде трудна. Мисля, че ще бъде по-трудна за него, защото беше извън играта цели 3 години. Трудно е да се каже в каква форма ще бъде той. 


В началото ще трябва да видя какво ще покаже и след това ще действам. Трудно е когато идваш след загуба в дебюта си. На 100% ще трябва да спечелиш втората битка, защото трябва да докажеш, че имаш място тук.


Какви са вашите прогнози ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес