Зареждане

Ауди Атар: Макгрегър е най-голямото нещо в бойните спортове

Ауди Атар: Макгрегър е най-голямото нещо в бойните спортове
Публикувано на: Януари 24, 2020 в 17:00 ч
Конър Макгрегър отсъстваше дълго време от клетката, но направи ударно завръщане. Голямата звезда на UFC победи за 40 секунди Доналд Серони на UFC 246 и започна нов поход към върха. Бившия двоен шампион записа първа победа в ММА от над 3 години и се отърси от загубата, която Хабиб Нурмагомедов му нанесе през 2018 година. Няма съмнение в това, че Макгрегър е най-голямата звезда в ММА и цифрите го доказват.

Много хора го обичат, но също толкова много го мразят, въпреки това обаче Макгрегър продава най-много в UFC. Ауди Атар, който е негов мениджър реши да коментира представянето му и обяви своя боец за най-голямото нещо в бойните спортове. Ето какво още сподели Атар в интервю:


Има хора, които обичат Конър, но и такива, които го мразят. Винаги ще има такива, които ще се съмняват в него, но цифрите и енергията не лъжат. Ще разберете силата на Макгрегър, след като видите продажбите от неговите битки, както и феновете, които идват, за да го гледат. 

Неговата сила ще продължи да расте и аз се вълнувам от това. Вярвам, че постигнахме много от професионална гледна точка. Макгрегър постигна много като атлет, но най-доброто предстои. Много съм горд от него в това приключение и най-доброто предстои. 

Конър е глобална суперзвезда. Всеки иска да намаже от битката с него. Конър Макгрегър е най-голямото нещо в бойните спортове. Точка!






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес