Зареждане

Атлетическата комисия глоби Paulo Costa

Атлетическата комисия глоби Paulo Costa
Публикувано на: Април 11, 2019 в 07:39 ч
Атлетическата комисия на Ню Йорк глоби непобеденият боец Paulo Costa. Той трябваше да се бие по-късно този месец срещу Yoel Romero, но се оттегли от битката и тогава Romero сподели, че Costa се провалил на допинг тест и затова се оттеглил. Costa отрече твърденията на Romero, но се пак наистина е имало проблем, който води до глобата. Costa даде интервю наскоро и сподели, че всичко е заради лекарство, което използвал, защото имал болки в стомаха:



Romero се завърна след участието си в шоуто и не успя напълно да подпише договор. По това време от комисията на Ню Йорк искаха да говорим за лекарство, което използвах заради болки в стомаха. Те ми казаха, че няма да мога да се бия. Казаха, че няма да ми позволят да се бия, защото трябвало да ги уведомя за това лекарство, което съм използвал. Това е безобидно лекарство на име "Plasil". Това не е допинг. Взима се при болки в стомаха. Това беше причината, поради която не ми позволиха да се бия.






От комисията споделиха, че Costa e глобен с $9,333.33, но не е наказан и ще може да се бие, когато си плати глобата. Вярвате ли му ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес