Зареждане

Артьом Лобов спира с бойните спортове след 2 години

Артьом Лобов спира с бойните спортове след 2 години
Публикувано на: Декември 5, 2020 в 05:00 ч
Бившият боец на UFC в категория перо Артьом Лобов ще се бие още 2 години и спира с ММА. 34-годишния руснак е с рекорд 13–15–1 (1) в ММА и беше освободен от UFC преди няколко години, защото навлезе в серия от загуби. Лобов губи 3 поредни битки в ММА и печели само 2 от последните си 7 битки в клетката.

Вижте още - Артьом Лобов се завръща в клетката през декември​​​

Лобов се пробва в битките с голи ръце, където записа две победи над Найт и Малиняджи и 1 загуба във втората битка с Найт. Лобов не е бил активен в бойните спортове в последната година, но скоро това ще се промени. Ето какво сподели коравия боец в интервю:

Да, може да направим трилогия с Найт. Защо не ? Ще се бия там, където са парите. Ще се бия още две години и спирам с битките. Трябва да се опитам да изкарам колкото мога повече пари. Винаги съм сигурен, че съм добър бизнес партньор за всеки промоутър, който реши да работи с мен, никога не се оттеглям, което е страхотно. 

Когато инвестирате толкова много пари и разходи в реклама на битка и след това боецът се оттегли, тогава трябва да отложите всичко. Това е голям разход и голям риск за всеки промоутър. При мен този риск не съществува. По отношение на феновете, те винаги очакват страхотно шоу и агресивна битка. 

Хората знаят какво ще получат и искам да ми плащат за това нещо. Това ще бъде моя план за следващите две години. Искам да се възползвам максимално. Искам когато се оттегля, да знам, че съм направил всичко, което съм желал. Давам всичко от себе си в следващите две години и след това сбогом.

Лобов ще премери сили с Илс Жирун на събитието ARENA FIGHT 2, което ще се проведе на 12-ти декември във Франция.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес