Зареждане

Артьом Лобов: Нямаше нищо добро по времето на СССР

Артьом Лобов: Нямаше нищо добро по времето на СССР
Публикувано на: Май 6, 2021 в 00:00 ч
Артьом Лобов не е доволен от годините, които е прекарал в Съюзът на съветските социалистически републики (СССР). "The Russian Hammer" е роден през 1986 в Нижни Новгород. Артьом може и да е живял само няколко години в своето детство в СССР, но определено не е доволен от тях.

Той твърди, че няма нищо хубаво в СССР и по онова време всичко се крадяло. Лобов е с рекорд 13–15–1 (1) в ММА и е в серия от 3 поредни загуби. Преди няколко години той беше освободен от UFC и подписа с BKFC, където записа 2 победи и 1 загуба.

Артьом живее в Дъблин, Ирландия, но понякога се връща и в родната си Русия. Той е приятел и съотборник на Конър Макгрегър и двамата върло се подкрепят. Ето какво сподели Лобов за СССР, който се разпадна през 90-те години:

Като дете бях тежко болен от туберкулоза, прекарах цяла година в болница сам, когато бях на две години. Мама работеше в друг град и можеше да идва при мен само веднъж на две седмици. Животът ми беше в опасност. В болницата условията бяха ужасни, всичко непрекъснато се крадеше там.

 Дори скрих обувките си под възглавницата, за да не бъдат откраднати. Най-обидното е, че любимата ми играчка беше открадната от мен в болницата! С добър живот играчките не се крадат от болно дете. Там нямаше нищо добро. Със сигурност мога да кажа това.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес