Зареждане

Artem Lobov: Conor McGregor обича да се бие и ни готви изненада

Artem Lobov: Conor McGregor обича да се бие и ни готви изненада
Публикувано на: Април 3, 2019 в 10:05 ч
Conor McGregor ще се бие отново в клетката, или поне така твърди неговия приятел и съотборник Artem Lobov. Conor обяви в социалните мрежи, че е решил да сложи край на своята кариера в ММА, но малцина са тези, които му се връзват. McGregor не спира да е активен в социалните мрежи и още повече се активизира, след като вчера Pauile Malignaggi удари шамар на Artem Lobov. Очаква се скоро Dana White и McGregor да обсъдят условията по неговото завръщане, което според Lobov ще се случи. Наскоро Lobov беше гост при Helwani и сподели следното за своя приятел:



Не знам много за неговото решение да се оттегли, но знам едно и то е, че Conor обича да се бие. Той наистина го обича. Винаги съм казвал, че 99% от хората в UFC щяха да се оттеглят, ако бяха спечелили $100 милиона, които Conor спечели. Другите нямаше да останат. Conor обаче остана, защото обича боевете. Той обича да се бие и със сигурност ни готви нещо специално. Мисля, че той ще се бие отново. Определено ще победи още няколко момчета. Познавам го и знам, че обича боевете. 


Той е в играта и това не е просто работа за него. Моето мнение е, че той заслужава да получи дял от UFC. Той е причината организацията да бъде продадена за $4 милиарда. Има хора, които казват, че ако му дадат дял, то всички останали бойци ще поискат. Те обаче трябва да видят какви цифри носят на UFC. Той трябва да получи парче от пая. В последната си битка успя да продаде близо 2.5 милиона платени гледания.








Ще има ли връщане в играта за McGregor ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес