Зареждане

Арнолд Алън победи Гига Чикадзе в Манчестър

Арнолд Алън победи Гига Чикадзе в Манчестър
Публикувано на: Юли 28, 2024 в 05:39 ч
Арнолд Алън успя да се справи с Гига Чикадзе. Двамата бойци се биха в категория перо. Битката им откри главната карта на събитието UFC 304, което се провежда в Манчестър, Англия.

Битката между двамата се проведе изцяло в стойка и нямаше нито клинчове, нито опити за събаряния. Алън се представи доста добре и беше по-добрият в клетката. В първия рунд Чикадзе започна силно с хай кикове, след които и лоу кикове. Алън го преследваше, но Гига беше с една идея по-активен. Той имаше предимство в отбелязаните удари.

В края на рунда Гига опита летящо коляно, което мина близо до лицето на Алън. Арнолд му отвърна с фронт кик. Във втория рунд Алън взе центъра на клетката и не спираше да пресира. Гига предпочете да играе с гръб към мрежата. Алън беше по-активен в този рунд и успя да пусне кръв от устата на своя съперник.

И в третия рунд Арнолд не спираше да натиска и да вкарва удари. Гига отговаряше, но Алън беше с една крачка пред него. Така битката им стигна до решение, което беше за Алън - (29–28, 29–28, 29–28). С тази победа Арнолд спира серия от 2 поредни загуби. Чикадзе от своя страна се връща към загубите.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес