Зареждане

Arjan Bhullar: Офертата на UFC не можеше да се мери с тази на ONE Championship

Arjan Bhullar: Офертата на UFC не можеше да се мери с тази на ONE Championship
Публикувано на: Юли 20, 2019 в 07:50 ч
В началото на месеца Arjan Bhullar реши да не приема новата оферта от UFC и да отиде в Азия при бързо развиващата се ONE Championship. Bhullar направи 4 битки в UFC, от които спечели 3 и загуби 1 от тях. Той напусна в серия от 2 поредни победи с решение и стана първи боец в историята на UFC, който излиза до клетката с чалма. Той вече има насрочена битка за ONE и тя ще бъде през август срещу Mauro Cerilli. Arjan реши да направи сравнение между двете организации и сподели, че офертата на ONE е била уникална:


Беше ни позволено спонсорство, което в UFC е забранено. Двете организации не могат да се мерят финансово и от ONE имат стимули, а в UFC не плащат на бойците. Моят договор с ONE е персонализиран и уникален. Не е стандарен договор, а в UFC няма как да получиш нещо такова. Стойността ми беше значително по-голяма от тази, която UFC ми даваха. Отидох в ONE и видях, че те много ме искат. Отидох в Сингапур, където се срещнах с всички и беше невероятно. 

Трябва да нямаш мозък, за да не пробваш пазара като свободен агент. Трябва да видиш колко струваш на пазара. Няма как да позволиш на работодателя да определя цената ти. До никъде нямаше да стигна с по две битки на година. Това не беше нещо, с което бях щастлив и нямаше да ме приближи до целта, която е да стана шампион. Исках да ги заведа в Индия, но от UFC нямат такива планове. В UFC се отнасят добре с тези, които им правят парите и аз го разбирам. Най-добрите са тези, които продават за UFC. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес