Зареждане

Ариел Хелуани: Дейна Уайт говори лицемерни лъжи

Ариел Хелуани: Дейна Уайт говори лицемерни лъжи
Публикувано на: Май 27, 2023 в 21:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт беше критикуван от ММА журналиста Ариел Хелуани за твърдението, че е платил на Флойд Мейуедър за нашумелия боксов мач срещу Конър Макгрегър.

Хелуани изрази притесненията си по време на епизод на „The MMA Hour“, подчертавайки това, което той възприема като несъответствия в сметката на Уайт. Наскоро Тайсън Фюри и Джон Джоунс спориха онлайн за това кой ще надделее в бой без правила.

Уайт даде възможност на Фюри да се състезава срещу Джоунс в UFC. Докато обсъждаше потенциалната сделка, Уайт изтъкна своя опит в работата с боксьори, цитирайки мача Мейуедър-Макгрегър през 2017 година.

„Аз накарах Флойд Мейуедър да се бие. Платихме на Флойд и му дадохме числата, които искаше. Ако Фюри е сериозен и иска да се бие с Джоунс в UFC, нека започнем да говорим.", каза Уайт.

Въпреки това, Хелуани яростно оспори твърдението на Уайт и заяви, че президентът на UFC не е платил на Мейуедър за битката. Според Хелуани Уайт просто е улеснил сделката между Конър Макгрегър и промоциите на Мейуедър, но не е плащал нищо.

„Не си платил нищо на Флойд. Както казах в понеделник, всичко, което направи, беше да кажеш: „Добре, Конър, ще сключим сделка с теб, за да можеш да излезеш и да направиш тази битка в Showtime. 

Не си сключил сделката с Флойд. Ти беше от другата страна на уравнението. Това е лицемерие и лъжа. Това са лъжи, това е ревизионистка история. Те не са сключили сделка с Флойд. 

За какво говориш ? UFC не са дали никакъв чек на Флойд през август 2017 година.", каза Хелуани.

Мачът Мейуедър – Макгрегър беше несравним спортен спектакъл, който привлече огромно внимание в цял свят. С над четири милиона платени покупки и очаквани приходи от най-малко $600 милиона, това остава едно от най-доходоносните събития в историята на бойните спортове.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес