Зареждане

Ariane Lipski срещу Veronica Macedo на UFC Fight Night 164

Ariane Lipski срещу Veronica Macedo на UFC Fight Night 164
Публикувано на: Ноември 8, 2019 в 01:00 ч
Бившата шампионка на KSW Ariane Lipski получава нов опонент по-малко от 10 дни преди събитието UFC Fight Night 164, което ще се проведе в Бразилия на 16-ти ноември. Първоначално Lipski трябваше да се бие със своята сънародничка Priscila Cachoeira, но тя се провали на допинг тест и отпадна от срещата. Така Ariane ще търси първа победа в UFC, а нейната нова опонентка ще бъде Veronica Macedo.

Lipski е с рекорд 11-5 в ММА и все още няма победа в UFC. Тя дойде с големи надежди от KSW, където беше шампионка в категория сламка. В началото на годината тя загуби серията си от 9 поредни победи, след като Joanne Calderwood я победи с решение. Няколко месеца по-късно последва нова загуба с решение от Molly McCann и така сега тя се намира в серия от 2 поредни загуби и победата е задължителна, ако държи да остане в UFC.

Veronica Macedo oт своя страна е със статистика 6-3-1 в ММА и в началото на годината загуби със събмишън от Gillian Robertson, с което навлезе в серия от 3 поредни загуби. През август обаче тя победи със събмишън Polyana Viana и така прекъсна серията.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес